Sälja företag

Välkommen att anlita oss på Företagsmäklare Karlstad när du är på jakt efter verkligt intresserade spekulanter som vill förvärva din verksamhet. Vi har lång erfarenhet av att sälja företag och när du tar hjälp av oss bistår vi dig från värdering till dess att köpekontraktet skrivits under. Till oss kan du vända dig oavsett vilken bransch ditt företag än verkar inom. Tack vare ett brett kontaktnät och verktyg som attraherar intresserade köpare optimerar vi dina chanser till en lyckad försäljning.

Professionell företagsförmedling i Karlstad

Vi har ingående kunskaper om alla delar i en försäljningsprocess. När du vänder dig till våra företagsmäklare börjar vi med att göra en analys för att fastställa marknadsvärdet. Om du tar hjälp av oss i ett tidigt stadium kan vi även se över olika åtgärder för att ytterligare höja verksamhetens värde. För att köpare ska hitta ditt företag till salu ser vi till att prospekt och annonser håller hög kvalitet. Vi sköter visningar samt alla kontakter och ser till att paketera ditt företag på ett optimalt sätt.

Vi sköter allt när du ska sälja företag i Karlstad

Vi finns inte endast med dig under analys, marknadsföring och visningar av ditt företag till salu, utan vi erbjuder ett helhetskoncept som även innefattar:

  • Hjälp med budgivning och slutförhandling
  • Skrivandet av en avsiktsförbindelse, ett så kallat Letter of Intent
  • Vi hjälper till att utforma ett köpeavtal

Vi är experter på företagsvärdering

När du ska sälja företag i Karlstad är det viktigt att du får det värderat. Vi har en lång erfarenhet inom området och vid behov kan vi även lägga fram förslag på åtgärder för att ytterliga höja verksamhetens marknadsvärde. När du anlitar oss för att värdera företag gör vi en grundlig analys. När analysen är färdig får du en klar bild av den köpeskilling som du kan förvänta dig vid försäljningen. Du är varmt välkommen att ta kontakt med oss så berättar vi mer utförligt om hur vi kan stå till din tjänst!