Om oss

Företagsmäklare med djupgående kunskaper om ägarförändringar

Exitpartner AB är ett partnerägt bolag och våra företagsmäklare har en gedigen karriär inom svenskt näringsliv. De har lång erfarenhet av styrelsearbete och har arbetat i en rad olika branscher. Vi är experter på allt som har med förvärv och försäljning av företag att göra. Vår affärsidé bygger på att vi vill vara mer än en vanlig företagsmäklare, något som vi lever upp till tack vare djupgående kunskaper om ägarförändringar och hur dessa kan gynna de företag som anlitar oss.

Ett brett kontaktnät

Vårt namn speglar det faktum att vi besitter stor kunskap om exits och vår exitanalys leder till åtgärder som gör att företagets marknadsvärde ökar inför en försäljning. Exitpartner AB har idag kontor över hela landet och ett brett kontaktnät. Vårt arbetssätt är flexibelt och vid behov tar vi även in externa experter. Vi anlitas framförallt av små och medelstora företag.

En företagsmäklare som skapar mervärde

Vi är stolta över våra goda referenser. Våra tjänster sträcker sig bortom själva köp- och sälj processen, något som bidrar till att vi ofta anlitas när en ny partner ska tas in i ett bolag eller när en firma behöver ett kapitaltillskott.

För oss är alltid kunden i fokus och vi ser oss som en projektledare som stöttar företaget vid ägarförändringar.